Ahi täidetakse kuuma auruga ja otsene soojusülekanne tagab toidu kiire valmistamisprotsessi.
Aurus küpsetamine võib toimuda üheaegselt kuni 3 tasandil, sest lõhna- ja maitseülekanne on auruküpsetuse puhul välistatud.
Auru temperatuuri seadistamine: 55-100° C.
• Aurutamine: Köögiviljad, liha.
• Aurutamine: Terve kala (pehme liha), nt. forell.
• Aurutamine: Pehme lihaga kalad.
• Keedumunad, munaroad, kastmed, pudingid.
• Küpsetatud toitude soojendamine.
• Šokolaadi, või sulatamine.
• Sulatamine: Kala, puuviljad.
• Sulatamine: Köögiviljad, liha.
Lisainfo
Kaal | 25 kg |
---|---|
Tootja | |
Kompaktahi aurufunktsiooniga | |
Küpsetusfunktsioone | |
Automaatprogramme | |
Kuum pöördõhk | |
LCD ekraan | |
Elektrooniline taimer | |
Puhastussüsteem | |
Pehmelt sulguv uks | |
Lastelukk | |
Energiaklass | |
Maht, L | |
Värv | |
Mõõtmed K x L x S, mm |
Kiire klienditeenindus
Ei suuda otsustada millist seadet soovid? Tuleme sulle appi juba samal päeval.
Lihtne järelmaks
Vormista järelmaks kiirelt ja mugavalt ostukorvis või maksa 3 osas intressivabalt.
Kaup Eesti laos
Kogu kaup asub Eesti laos ning toode pannakse teele 1-4 tööpäeva jooksul.
