Sinu ostukorv on hetkel tühi!
Allahindlus!
Superconductor tehnoloogiaga lauapliit Sencor SCP5010SS
Algne hind oli: 163,02 €.145,55 €Current price is: 145,55 €.
Superconductor tehnoloogiaga lauapliit Sencor SCP5010SS
22 laos
Kirjeldus
Superconductor tehnoloogiaga lauapliit Sencor SCP1763BK pakub tänu kasutatud keraamiliste kütteelementide tehnoloogiale konkurentide ees palju eeliseid.
Keraamiliste kütteelementide aku pliidiplaadi all soojeneb väga kiiresti, kõigest minutiga jõuab pliidiplaat temperatuurini 500°C, saavutades 2 minutiga maksimaalselt 100 kraadi kõrgemale. Soojusjaotus on ühtlane ja pliidiplaat tagab pideva kuumutamise korral püsiva temperatuuri. Kiirus on sarnane induktsioonpliitidel küpsetamisele, välistades induktsioonpliitide olulise puuduse – see ei vaja spetsiaalseid kööginõusid. Pliidiplaadil SCP1763BK küpseb toit isegi klaasnõul ning alumiiniumpannil.
Kõrgtehnoloogia on ühendatud sobiva disainiga – iga detail on läbi mõeldud. Näiteks annab kuuma pinna hoiatuse pliidiplaadil olev värviline rõngas – kui pind on üle 65°C, süttib rõngas võimaliku põletusohu eest hoiatamiseks.
Pliidiplaadi roostevabast terasest pinda on lihtne puhastada ning tänu oma mõõtmetele on pliidiplaati mugav näiteks reisidele kaasa võtta.
Enam ei pea muretsema induktsioonpliitide puhul levinud probleemi – müra – pärast. SCP5010SS loodi maksimaalset vaikust silmas pidades. Kuigi selle suur võimsus tähendab, et selle sisemised osad peavad olema aktiivselt ventileeritud, ton see vaikne.
Valige soovitud küpsetusrežiim lihtsalt ühe nupuvajutusega. Loomulikult saate alati hõlpsalt küpsetusaega ja võimsust reguleerida.
6 eelseadistatud režiimi:
STIR-FRY
toiduvalmistamismeetod, mille puhul koostisaineid praetakse väikeses koguses väga kuumas õlis pidevalt segades, tavaliselt vokkpannil. Seda tehnikat seostatakse kõige sagedamini Aasia köögiga. Lühikese aja jooksul soojendatakse pliidiplaat maksimaalse temperatuurini kuni 600°C. Pliidiplaat säilitab kõrge jõudluse seni, kuni see on sisse lülitatud.
DEEP-FRY
friteerimine, praadimisele sarnane toidu kuumtöötlus, kuid toit on üleni kuuma õli sisse uputatud. Ettevalmistus on siis ühtlasem ja kiirem. Selle küpsetusviisiga on lihtsam kontrollida õlivanni temperatuuri, vältimaks õli põlemist. Selles režiimis töötab pliidiplaat täisvõimsusel 1 minut, et saavutada kiiresti temperatuur 480–500 °C. Seejärel vähendab see võimsust 7 minutiks 900 W-ni. Seejärel vähendab see võimsust uuesti 750 W-ni ja hoiab seda kuni küpsetamise lõpuni, et saavutada praadimiseks optimaalne õlitemperatuur.
FRY
praadimine – toiduvalmistamise meetod, mille puhul toitu praetakse suures koguses rasvas kõrgel temperatuuril pikema aja jooksul. Tulemuseks on krõbe tekstuur. Sobib näiteks liha, köögiviljade röstimiseks/praadimiseks.
Selles režiimis töötab pliidiplaat täisvõimsusel 1 minut, et saavutada kiiresti 380°C temperatuur. Seejärel vähendab see võimsust 7 minutiks 900 W-ni. Seejärel vähendab see võimsust uuesti 750 W-ni ja hoiab seda kuni küpsetamise lõpuni, et saavutada praadimiseks optimaalne õlitemperatuur.
SIMMER
hautamine – toidu valmistamise tehnika kuumades vedelikes (vees), mida hoitakse veidi alla vee keemistemperatuuri. Püsiva keemise tekitamiseks aetakse vedelik keema ja seejärel vähendatakse selle soojusallikat madalamale püsivale intensiivsusele. Esimesed 15 minutit töötab pliidiplaat täisvõimsusel, et saavutada kiiresti soovitud vannitemperatuur, seejärel vähendab võimsust poole võrra ja hoiab seda kuni küpsetusprotsessi lõpuni.
BOIL
vee soojendamiseks sobiv režiim, näiteks pasta keetmiseks. Pliidiplaat säilitab maksimaalse võimsuse 30 minutit / või kuni väljalülitamiseni, et vesi võimalikult lühikese aja jooksul keema tõuseks. Pliidiplaadi temperatuur saavutab alati maksimumtemperatuuri.
KEEP WARM
toidu soojendamiseks sobiv režiim. Eesmärk on kuumutada pliidiplaat temperatuurini 150°C ja hoida temperatuuri pidevalt. Esimesel minutil seab režiim võimsuse väärtuseks 300 W, seejärel hoiab saavutatud temperatuuri 150 W juures kuni väljalülitamiseni.
Funktsioonid:
- Värviline rõngas ümber pliidiplaadi, mis näitab kuuma pinda
- Äärmiselt õhuke disain – ainult 2,5 cm; üldkõrgus koos jalgadega 3 cm
- Keeduplaadi läbimõõt: 19 cm
- Kuni 28 cm läbimõõduga kööginõude jaoks
- Võimsuse reguleerimine 100W sammuga
- Max pliidiplaadi temperatuur 690 °C
- 6 režiimi
- Kaasaskantav – ideaalne suvilasse
- Taimer (kuni 4 tundi)
Mõõdud:
Toitejuhtme pikkus: 120 cm
Mõõdud: 36 × 25 × 2,5 cm (3 cm koos jalgadega)
Kaal: 2,7 kg
Lisainfo
Kaal | 2,7 kg |
---|---|
Mõõtmed | 0,36 × 0,25 × 0,03 cm |
Tootja | |
Keedutsoonid | |
Taimer | |
Koguvõimsus, W | |
Mõõtmed, mm | |
Värv |